Kvalitetssikring

Vi udfører alle projekter med udgangspunkt i vores kunders ønsker og behov

 

Kontakt os

Kvalitetssikring

Hos Fugemontøren udfører vi dagligt Digital Kvalitetssikring direkte på stedet via en app på mobiltelefonen. Det er fotoregistrering samt data som samler alle oplysninger på en server, som nemt kan deles med andre.

Vi er medlem af Dansk Byggeri, Byg Garanti samt Fugebranchen, FSO og den dertilhørende garantiordning. FSO har sammen med Byggeriets Kvalitets Kontrol lanceret en certificeringsordning og løfter derved barren for fugearbejde til helt nye højder. Fugebranchen, FSO er en brancheforening under Dansk Byggeri der har til formål, at medvirke til fugematerialer finder de rigtige anvendelser, både hvad angår materialeanvendelse og udførelse.

Vi udfører samtidig stor egenkontrol via en tjekliste, så arbejdet/fugerne bliver udført på samme måde hver gang og vi kan dokumentere det, for mine medarbejdere tager billeder af arbejdet. Det sikrer en stor ensartethed hver gang. Vi kan også let håndtere fejl og mangler i dette system. Det sikrer en effektiv og hurtig problemløsning.

Det er tidsbesparende og du slipper for at rende rundt på byggepladsen med digital kamera, papir og blyant. Vi gør arbejdet for dig og vi kan fremvise Digital kvalitetssikring på dags dato.

Fugemontøren bruger denne kontrol metode for at sikre dig høj kvalitet i byggeriet, hvad enten du er bygherre, entreprenør eller rådgiver.

Vi benytter systemet iKontrol

 

KS Badeværelse

Det nye bygningsreglement BR 15 trådte i kraft pr. 1 Januar 2016.
Det nye bygningsreglement BR 15 trådte i kraft pr. 1 Januar 2016, hvor der sker en væsentlig skærpelse til lufttæthed i byggeriet. Og det bliver derfor fremover endnu vigtigere at have fokus på veludført fugearbejde.

Det er både materialevalg og ikke mindst udførelsen, der spiller en altafgørende og betydningsfuld rolle.
Dette skal sikre mindsket energitab. Helt præcis skærpes kravene fra 1.5 l/sek pr. M2, til Max 1 l/sek pr. M2.Og det er allerede bestemt, at kravet skærpes til Max 0,5 l/sek. Pr. M2. i 2020
Dette gælder ikke mindst de elastiske fuger i vådrum som badeværelser mm.
I badeværelser er fugens udførelse af afgørende betydning for tætheden.

Vi anbefaler derfor klart, at fugen udføres af en professionel fagmand.
Fugemontøren sikrer dig ,som bygherre, at de elastiske fuger er udført fuldstændig korrekt og med de rigtige materialer.
Vi anvender som standard, Silirub+ S8000 Silikone fra Soudal.

KS Beton Elementer

Det nye bygningsreglement BR 15 trådte i kraft pr. 1 Januar 2016.
Det nye bygningsreglement BR 15 trådte i kraft pr. 1 Januar 2016, hvor der sker en væsentlig skærpelse til lufttæthed i byggeriet.
Det bliver derfor fremover endnu vigtigere, at have fokus på veludført fugearbejde.
Det er både materialevalg og ikke mindst udførelsen, der spiller en altafgørende og betydningsfuld rolle her. Det skal sikre mindsket energitab. Helt præcis skærpes kravene fra 1.5 l/sek pr. M2, til Max 1 l/sek pr. M2. Det er allerede bestemt, at kravet skærpes til Max 0,5 l/sek. Pr. M2. i 2020
Dette gælder ikke mindst de elastiske fuger i facaderne på betonelementer, både ude og inde.

Det er af alt afgørende betydning, at fugen dimensioneres fuldstændig korrekt, hvorfor vi klart anbefaler at den udføres af en professionel fagmand.

Fugemontøren sikrer dig, som bygherre, at de elastiske fuger er udført fuldstændig korrekt og med de rigtige materialer.

Vi anvender som standard, MS 2002 Fugemasse fra Ljungdahl.

KS Facade Parti

Det nye bygningsreglement BR 15 trådte i kraft pr. 1. Januar 2016.
Det nye bygningsreglement BR 15 trådte i kraft pr. 1. Januar 2016, hvor der sker en væsentlig skærpelse til lufttæthed i byggeriet. Og det bliver derfor fremover endnu vigtigere at have fokus på veludført fugearbejde.

Det er både materialevalg og ikke mindst udførelsen, der spiller en altafgørende og betydningsfuld rolle her. Det skal sikre minsket energitab. Helt præcist skærpes kravene fra 1.5 l/sek pr. M2, til Max 1 l/sek pr. M2. Det er allerede bestemt, at kravet skærpes til Max 0,5 l/sek. Pr. M2. i 2020

Dette gælder især omkring alle partier, døre og vinduer i facaden. Både ude og inde.
Ved en løsning med elastiske fugemasse, er det af afgørende betydning, at fugen dimensioneres fuldstændig korrekt.
Vi anbefaler derfor, at den udføres af en professionel fagmand.

Fugemontøren sikre dig, som bygherre, at de elastiske fuger er udført fuldstændig korrekt og med de rigtige materialer.
Vi anvender som standard MS 2002 Fugemasse fra Ljungdahl.

KS Ilmodbånd

Det nye bygningsreglement BR 15 trådte i kraft pr. 1 Januar 2016.
Det nye bygningsreglement BR 15 trådte i kraft pr. 1 Januar 2016, hvor der sker en væsentlig skærpelse til lufttæthed i byggeriet. Det bliver derfor fremover endnu vigtigere at have fokus på veludført fugearbejde.
Det er både materialevalg og ikke mindst udførelsen, der spiller en altafgørende og betydningsfuld rolle her. Det skal sikre mindsket energitab.

Helt præcist skærpes kravene fra 1.5 l/sek pr. M2, til Max 1 l/sek pr. M2.
Og det er allerede bestemt, at kravet skærpes til Max 0,5 l/sek. Pr. M2. i 2020
Dette gælder især omkring alle partier, døre og vinduer i facaden. Både ude og inde.

Ved en løsning med Ilmodbånd udvendigt, er der nogle helt specifikke opmærksomspunkter ved det indvendige fugearbejde.
Det er blandt andet af altafgørende betydning, at båndet dimensioneres fuldstændig korrekt, hvorfor vi klart anbefaler, at monteringen foretages af en professionel fagmand.

Fugemontøren sikre dig, som bygherre, at de elastiske fuger er udført fuldstændig korrekt og med de rigtige materialer.
Vi anvender som standard OC FORM BG 1 fra Ljungdahl.

Vi udfører daglig digital kvalitetssikring
Det er foto og data registrering direkte på stedet.