Erhverv

Når du laver en aftale med Fugemontøren, sikrer du dig bedst muligt mod tab og uforudsete udgifter på fugearbejdet.
Ikke bare under selve byggeriet, men i ligeså høj grad sikrer du dig mod tab hen af vejen i forbindelse med afleveringer, 1-års gennemgang, samt den endelige afsluttende 5-års gennemgang og aflevering til bygherre.

Projektering:
Ved indgåelse af aftale, og inden selve arbejdet påbegyndes, vil jeg foreslå, at vi sammen foretager en projektgennemgang med byggeledelsen, så vi sammen kan identificere mulige uklarheder, utilstrækkelighede,uhensigtsmæssige forhold, risici, grænseflader samt eventuelle tids- og materialefølger. Det er min opfattelse, at vi derved spiller hinanden bedre og kommer godt fra start.

Fugemontøren er det seriøse og sikre valg, når du vælger samarbejdspartner til fugearbejdet på dine projekter.

Slut med uforudsete udgifter på fakturaen:
Skulle der hen af vejen opstå ekstraarbejder, kan du og/eller den øvrige byggeledelse, efter ønske, modtage digitale aftalesedler, med tydelig tekst og fotobeskrivelse af det ønskede ekstraarbejde, samt den aftalte eller anslåede pris. Disse godkendes, afvises, og/eller kommenteres online inden arbejdet påbegyndes. På den måde undgår vi uklarheder, også undervejs i byggeriet.

Forvent og kræv en positiv forskel, også på fleksibiliteten:
Hvis du ligger vægt på fleksibilitet, stabilitet og kompetencer. Og søger du en samarbejdspartner, der har kapacitet og erfaring til både mindre, mellem og større projekter, så kunne Fugemontøren være din samarbejdspartner. Fugemontøren beskæftiger pt. 5 yderst dygtige og kompetente fugemontører, der alle har stor erfaring. De er alle nemme at kommunikere og koordinere med, da de alle er danskere.

Fugemontøren er din sikkerhed mod tab. Alle mine medarbejdere er dygtige og kompetente. De er uddannede under Fugebranchen, FSO og har et indgående kendskab til Fugeguiden.

Jeg sikrer dig, at din bygherre får det han forventer og betaler for.

Fugemontøren er medlem af Dansk Byggeri og Fugebranchen FSO, samt de tilhørende garantiordninger. Vi arbejder ud fra FugeGuidens anvisninger og retningslinier. Disse er ofte et krav i bygherres udbudsmateriale.

Hos Fugemontøren er en fuge ikke bare en fuge.

 

“Fuger skal konstrueres under hensyn til den ønskede funktion og med hensyn til de omgivende bygningskomponenter og materialekombinationer.

Fuger en en central og vigtig del af byggeriet.
Elastiske fuger skal både kunne optage bevægelser i de omkringværende bygningsdele, samt virke som klimaskærm for at kunne beskytte vores bygninger mod regn, vind samt solens UV stråler.

Indvendigt skal de desuden medvirke til at skabe tæthed og derved mindske energitabet ved opvarmning af vores bygninger, samt forhindre fugt i at trænge uhensigtsmæssigt ind i konstruktionen.”

Citat: FugeGuiden
Fugebranchens Digital værktøj, opslagsværk.
www.fugeguide.dk

FugeGuiden er udarbejdet i samarbejde med Dansk Byggeri, Byggeriets Kvalitets Kontrol, samt Fugebranchen FSO.

Miljø, sikkerhed og social ansvarlighed

Fugemontøren er en seriøs og samfundsansvarlig samarbejdspartner.

Vi arbejder efter anerkendte overenskomster, vi betaler overenskomstforhandlet løn, feriepenge, pension og har de lovpligtige medarbejderforsikringer.

Fugemontøren er ligeledes organiseret under Dansk Byggeri samt Fugebranchen FSO, samt de tilhørende garantiordninger. For os er det en selvfølge at tage og vise hensyn.

At tage ansvar for arbejdsmiljøet og sikkerheden på arbejdspladsen, er noget vi tager og mener alvorligt.
Vi vil gerne hjem til vores familier, og vi vil gerne kunne hjælpe dig, også i morgen.

 

Fugemontøren er ligeledes din garant for, at dit fugearbejde bliver udført ud fra de krav, normer og standarder der er i udbudsmaterialer. Vi udfører vores arbejde i henhold til FugeGuiden, som ofte danner grundlag og er et krav fra bygherre og deres rådgivere.

Stort set alle de materialer og produkter vi anvender, er miljørigtige og Svanemærkede, og må derfor anvendes på Svanemærkede byggerier.
Affaldshåndtering tager vi lige så alvorligt, og alt vores affald sorteres og afhentes af anerkendte samarbejdspartnere.

Hos Fugemontøren er ingen opgave for lille eller for stor, og vi sætter en ære i at yde vores kunder den samme service og kvalitet uanset opgavetype.