Badeværelse & sanitet

Vi udfører alle projekter med udgangspunkt i vores kunders ønsker og behov
Kontakt os

Vådrumsfuger

Betydningen af elastiske fuger i badeværelser og vådrum har i mange år været meget undervurderet. Det er der nu kommet langt større fokus på. Der er også kommet langt større fokus på silikonefugerne ved sanitet, vaske, toiletter samt bordplader. Det er både af hygiejniske årsager, men også for at forhindre fugtindtrængning i de omkringværende bygningsdele.

I brusenicher er det særdeles vigtigt, at de elastiske fuger i hjørner og omkring riste, er udført korrekt og med materialer der er beregnet til netop dette formål-

Vi anvender udelukkende de bedste og mest anerkendte materialer og produkter der er på markedet. Så når du vælger Fugemontøren, er du sikker på, at vi også bruger de nyeste materialer og produkter, da vi hele tiden er i dialog med de tekniske konsulenter fra vores leverandører.

Ved fugning i badeværelser og lignende steder hvor det er vigtigt, at fugen er anti mug behandlet, anvender vi som standard Silirub+ S8000.

Vi kan derfor give 5 års garanti på en løsning med Silirub+ S8000.
Gældende opgaver og ved forhold, hvor korrekt udførsel og dimensionering har kunnet lade sig gøre.

Vi er specialister

Udover silikonefugens betydning i konstruktionen, så synes vi, at en knivskarp fuge i den helt korrekte farve, sætter prikken over i’et i badeværelse, køkken eller bryggers.

Vi anvender specialværktøj der, sammen med det rette og professionelle håndelag, sikrer en fuldstændig ensartet fuge overalt. Vi udfører dette håndværk med stor passion og faglig stolthed.

Vi har en særlig fornemmelse for netop disse detaljer.
Vi kan derfor, i dialogen med dig sikre at du også får det slutresultat du har ønsket dig.

Brug Fugemontøren
Forvent og kræv en forskel

Positiv og løsningsorienteret kommunikation
Samvittighedsfuld kvalitet til tiden.