Profil

Vi udfører alle projekter med udgangspunkt i vores kunders ønsker og behov
Kontakt os

Bag Fugemontøren står Jørgen Jakobsen, som har mere end 30 års erfaring i byggebranchen. De første 10 år som tømrer og de seneste 20 år som fugemontør. Fugemontøren blev stiftet i 2007.

Fugefirmaet løser opgaver i hele Østjylland og gennem de senere år har fugefirmaet især løst opgaver i Randers og Aarhus.

Fugearbejde er i dag et højt specialiseret fagområde der kræver stor erfaring og kendskab til de nyeste byggemetoder, konstruktioner og teknikker, for at kunne imødekomme arkitekter, ingeniører, bygherrer og deres rådgiveres krav om professionel faglighed.

Vælg derfor et fugefirma som Fugemontøren, da vi er professionelle og meget grundige. Vi arbejder primært i Østjylland herunder Randers og Aarhus. Fugefirmaet løser alt fra mindre fugeopgaver til større entrepriser.

Fugemontøren har stor faglig stolthed – fugning er vores hjertesag. Vi sætter en ære i at levere service og kvalitet.

Fugemontøren er ikke bare et fugefirme blandt mange.
Forvent og kræv en forskæl.

Medarbejdere:
Hos Fugemontøren har vore medarbejdere særlige gode løn og arbejdsforhold, med stor frihed under ansvar. Da vi sætter stor pris på vores dygtige og fagligt kompetente medarbejdere, er det vigtigt for os, at de også trives socialt både på arbejde og i fritiden. Det er vigtig for os, at de ved, at vi er glade for deres fleksibilitet og store engagement.

Vi vælger derfor at bidrage til den daglige motivation for at sikre større arbejdsglæde. Derfor har vi særlige medarbejdergoder hos Fugemontøren, såsom kaffeordning, betalt morgenmad og frokost en dag om ugen, sommerarrangement, julefrokost og andre særlige tiltag flere gange om året.

Derudover beklæder vi vores medarbejdere med særlig godt arbejdstøj fra yderst til inderst der passer til den enkelte medarbejder og det danske vejr. Der er også mulighed for særlig sundhedsordning til vore medarbejdere. Vi afholder MUS samtaler løbende og efter behov. Fugemontøren er ligeledes tilknyttet et fitnesscenter.

Social ansvarlighed

Vi er hos Fugemontøren meget beviste om vores sociale ansvarlighed og støtter derfor blandt andet:

 • Hospitalsklovne
 • Muskelsvindsfonden
 • Foreningen for familier med kræftramte børn
 • Mænd mod kræft
 • Randers FC
 • Randers HK
 • Randers HH
 • Langå Idrætscenter
 • ShapeX
 • Kunsten at redde liv (Hjertestarter)

Fugemontøren udfører daglig digital kvalitetssikring

Læs mere om Grundig vejledning

Læs mere om hvad de fleste vælger

Læs mere om Kvalitetssikring

Certificeringsordning for fugefirmaer

Der stilles stadig større og større krav i det moderne byggeri og med fuld indfasning af BR 15, vil der fra bygherrer, ingeniører og deres rådgivere, blive stillet større krav og være langt mere fokus på:

 • fugerne, der er en central og vigtig del af, at gøre bygningerne mere tætte på den varme side samt en langt mere effektivt klimaskærm på den kolde side.
 • de elastiske fuger i vådrum som en væsentlig den af konstruktionen.
 • konstruktionens vandtæthed og langt større kontrol af fugerne i vandbelastede områder.
 • de sanitære forhold i alle offentlige bygninger, almene og lejeboliger, hvor skærpede krav til uhensigtsmæssige snavs i revner gør forsegling nødvendigt.

Fugebranchen, FSO, har sammen med Byggeriets kvalitetskontrol indført en certificeringsordning for fugefirmaer i Danmark. Den sikrer en langt mere professionel faglighed og sikkerhed for kvalitet i form af blandt andet daglig proceskontrol og egenkontrol, ikke kun fra firmaet, men også fra den enkelte medarbejder på opgaven.

Det hele foregår online og digitalt direkte på stedet. Det hele kan hentes online og sendes til jer, når og hvis der er behov for det.

Slut med endeløse afkrydsnings skemaer, ukonkret tekst og andet tidskrævende materiale, der ofte bliver lavet længe efter opgaven er afsluttet. Her er der digital kontrol og dokumentation, både på selve udførelsen samt på materialerne. Sted, vejrforhold mm. er ligeledes automatisk registeret.

Liebhaveri

Når drømmehuset skal afsluttes perfekt, er det af afgørende betydning at fugerne sætter prikken over i’et, således at de enkelte byggematerialer fremstår som en helhed.
Vi har specialiseret os i at vejlede til en perfekt løsning i dialog med kunden og dennes ønsker for det færdige resultat.
Vi udfører arbejdet med stor faglighed og respekt for byggeriet og mener, at det er af afgørende betydning:

 • At de afsluttende fuger bør laves så de fremstår så neutrale som overhovedet muligt.
 • At de fremstår helt skarpe og jævne.
 • At de er udført ens og passer til de omkringværende materialer.
 • At de bliver udført i den hel rigtige farve.

Boligforeninger og Virksomheder

Desværre er fugearbejde ofte dårligt beskrevet og som oftest udført af mindre kvalificeret arbejdskraft. Når I vælger Fugemontøren er I sikre på, at den specifikke fugemand er højt kvalificeret og kan se den helt rigtige løsning i hvert enkelt tilfælde.

 Ved renoveringer er der ofte mange udfordringer ved hvert element der skal fuges, da der som oftest er forskelligheder og uens forhold, der gør sig gældende.

På nybyg, hvad enten det er for den private bygherre eller en større entreprise, vil Fugemontørens kvalitetsbevidsthed og højt kvalificerede arbejdskraft, gøre en markant forskel.

Forvent og kræv en forskel.

Private og mindre Virksomheder

Hos Fugemontøren er ingen opgaver for små eller for store og vi sætter en ære i at yde vores kunder den samme service og kvalitet, uanset opgavetype.

Er du  den private kunde der har skiftet vinduer, har fået lavet et badeværelse, et bryggers, et nyt køkken eller du skal have skiftet fugerne, så kan vi løse opgaven med faglig stolthed.

Er du den mindre, mellemstore tømrer- eller murer eller det store byggefirma, så vi Fugemontøren gå til opgaven med samme entusiasme og faglige stolthed.

Vi udfører alle projekter med udgangspunkt i vores kunders ønsker og behov. Sammen med dig/jer finder vi den løsning der passer til netop jeres projekt.

Vi glæder os til at hører fra dig.

Det kalder vi Grundig Vejledning.

Grundig vejledning og professionel rådgivning
Velkommen hos den professionel Fagmand.
Fugemontøren, forvent og kræv en forskel.