Ilmod fugebånd

Vi udfører alle projekter med udgangspunkt i vores kunders ønsker og behov
Kontakt os

Hvad er Ilmod/ Fugebånd?

Ilmod / fugebånd er et langsomt ekspanderende for komprimeret fugebånd, som er produceret af imprægneret elastisk fincellet blødt polyuretanskum. Båndet er yderst modstandsdygtigt blandt andet overfor UV-lys, ozon, ældning og svamp.

Båndet er særdeles velegnet som tætning omkring døre og vinduer, såvel indvendigt som udvendigt og er overmalbart. Båndet er desuden slagregntæt og velegnet til bygningshøjder på optil 100 meter.

Tætningsbåndet tætner samtidigt mod varme, kulde, støv, lyd og trækvind.

Det er altafgørende at…

Når vi sammen vælger en løsning med Ilmodbånd er det altafgørende, at båndet dimensioneres korrekt i forhold til fugens bredde og ligeledes at det monteres korrekt.

Vores mangeårige erfaring og store kendskab til båndet og dets egenskaber sikrer dig, at dimensionering og montering udføres korrekt.

Vi anvender udelukkende de bedste og mest anerkendte materialer og produkter der er på markedet. Så når du vælger Fugemontøren, er du  sikker på, at vi også bruger de nyeste materialer og produkter, da vi hele tiden er i dialog med de tekniske konsulenter fra vores leverandører.

Vi kan derfor give 12 års garanti på en løsning med ilmod/fugebånd.
Gældende opgaver og ved forhold, hvor korrekt udførsel og dimensionering har kunnet lade sig gøre.

Fugning er vores hjertesag
Service og kvalitets vores æressag