Træ- & aluvinduer

Vi udfører alle fuge opgaver med udgangspunkt i vores kunders ønsker og behov
Kontakt os

Træ /alu vinduer er populære som aldrig før

I dag vælger mange en vinduestype med en aluramme uden på trækarmen for mindre vedligeholdelse. På disse typer af vinduer er fugens placering utrolig vigtig.

Langt de fleste er meget bevidste om, at deres valg af vindue skal passe til husets stil. Og der er rigtigt mange muligheder. Hvad enten du vælger vindue til den klassiske stil eller til den moderne stil. Valget er dit.

Det er af afgørende betydning for vinduets garanti, at der vælges den helt rigtige løsning til fugearbejdet, både ude og inde og at fugen placeres det korrekte sted.

Fugemontøren fuger i hele Østjylland og har gennem de senere år især haft mange fuge opgaver i Randers og Aarhus.

Grundig vejledning

Vi søger altid for at tage en grundig snak med dig som kunde, inden opgaven påbegyndes, så vi opnår en fælles forståelse for det arbejde, der skal udføres. I dialogen med dig som kunde, giver Fugemontøren kyndig vejledning i, hvilken løsning der passer bedst til dig og dine vinduer.

Fugemontøren sikrer dig den rigtige løsning.

Vi anvender udelukkende de bedste og mest anerkendte materialer og produkter der er på markedet. Så når du vælger Fugemontøren, er du sikker på, at vi også bruger de nyeste materialer og produkter, da vi hele tiden er i dialog med de tekniske konsulenter fra vores leverandører.

Vi kan derfor give:
5 års garanti på en løsning med traditionel elastisk fugemasse og
12 års garanti ved en løsning med ilmod/fugebånd
Gældende opgaver og ved forhold, hvor korrekt udførsel og dimensionering har kunnet lade sig gøre.

De fleste vælger

Førhen var den mest almindelige form for fugning ved traditionelle træ- og plastvindue, en fuge hvor fugen skulle placeres ved forkant ramme. Det er det der betegnes som en standardfuge. Det vil sige, to overfor hinanden fritstående fugeflader optil 16 mm bred.

Sådan er det ikke i dag. På mange vinduestyper skal fugen trækkes tilbage fra alurammen til trærammen, for at lede kondens og regnvand væk fra facade og vindue. En traditionel gummifuge kan ofte være svær at placere korrekt, hvorimod et ilmod/fugebånd ofte er nemmere at placere korrekt, så slagregn og kondensvand frit kan løbe væk.

Det er dog altid de faktiske forhold på stedet der afgør, hvilken løsning der er den rigtige. De fleste vælger derfor den løsning vi anbefaler efter løsningsorienteret og konstruktiv dialog med dig som kunde.

Fugemontøren løser primært opgaver i Østjylland herunder Aarhus og Randers og vi har siden 2007 fuget med stor præcision.

Brug derfor Fugemontøren til din næste fugeopgave.
Forvent og kræv en forskel.

Fugemontøren er ikke bare et fugefirma blandt mange.
Forvent og kræv en forskel !!!