Private

Hos Fugemontøren er ingen opgaver for små eller for store og vi sætter en ære i, at yde vores kunder den samme service og kvalitet, uanset opgavetype og størrelse.
Er du den private kunde der har skiftet vinduer, har fået lavet et badeværelse, et bryggers, et nyt køkken eller du skal have skiftet fugerne, så kan vi løse opgaven med faglig stolthed.

Forvent og Kræv en Positiv forskel.

Hos Fugemontøren er det vores mest fornemme opgave at hjælpe dig med til at få, eller finde, den løsning og samarbejdspartner, der passer netop til dig, dine projekter og dine behov.

Kort sagt, en fuge er ikke bare en fuge.
Det er ikke bare noget jeg synes eller mener – det er fakta.

Fugemontøren er medlem af Fugebranchen, FSO og Dansk Byggeri. Samt de garantiordninger der ligger herunder.

Vi udfører alle projekter med udgangspunkt i vores kunders ønsker og behov. Sammen med dig/jer, finder vi den løsning der passer til netop dit/jeres projekt.

Vi glæder os til at hører fra dig.
Det kalder vi Grundig Vejledning.

“Fuger skal konstrueres under hensyn til den ønskede funktion og med hensyn til de omgivende bygningskomponenter og materialekombinationer.

Fuger en en central og vigtig del af byggeriet.
Elastiske fuger skal både kunne optage bevægelser i de omkringværende bygningsdele, samt virke som klimaskærm for at kunne beskytte vores bygninger mod regn, vind samt solens UV stråler.

Indvendigt skal de desuden medvirke til at skabe tæthed og derved mindske energitabet ved opvarmning af vores bygninger, samt forhindre fugt i at trænge uhensigtsmæssigt ind i konstruktionen.”

Citat: FugeGuiden
Fugebranchens Digital værktøj, opslagsværk.
www.fugeguide.dk

FugeGuiden er udarbejdet i samarbejde med Dansk Byggeri, Byggeriets Kvalitets Kontrol, samt Fugebranchen FSO.

Hos Fugemontøren er ingen opgave for lille eller for stor, og vi sætter en ære i at yde vores kunder den samme service og kvalitet uanset opgavetype.